Reluarea lucrărilor de asfaltare pe Valea Prahovei

Lucrările de asfaltare pe DN 1, în Valea Prahovei, vor fi reluate marţi, la kilometrii 131+800 - Buşteni şi 137+800 - intrarea în Predeal, informează Centrul Infotrafic al Inspectoratului General al Poliţiei Române.

2 afișări
Imaginea articolului Reluarea lucrărilor de asfaltare pe Valea Prahovei

Reluarea lucrărilor de asfaltare pe Valea Prahovei

Lucrările de turnare a covorului asfaltic în apropierea staţiunii prahovene Buşteni au fost întrerupte pentru ca traficul rutier să nu fie îngreunat pe perioada week-end-ului.

Începând de marţi, pentru evitarea blocajelor în trafic, Poliţia Rutieră recomandă utilizarea următoarelor rute alternative: D.N. 1A Ploieşti-Vălenii de Munte-Cheia-Săcele-Braşov şi Autostrada Bucureşti-Piteşti şi în continuare D.N.73 Piteşti-Câmpulung-Braşov.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să respecte semnalele poliţiştilor rutieri, care vor acţiona pentru fluidizarea traficului şi asigurarea siguranţei circulaţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici