Remus Truică şi Sorin Roşca Stănescu au "secat" Lacul Snagov

"Afacerea Snagov" pare să fie obsesia discretului miliardar Remus Truică, chiar şi la opt ani după ce i-a adus demiterea din funcţia de şef al Cancelariei Premierului, pe atunci, Adrian Năstase. Acum, Truică şi jurnalistul Sorin Roşca Stănescu sunt la un pas de a pune mâna pe 22 de hectare din Lacul Snagov, deşi suprafaţa face, teoretic, parte din domeniul public al statului, potrivit Evenimentului Zilei.

355 afișări
Imaginea articolului Remus Truică şi Sorin Roşca Stănescu au "secat" Lacul Snagov

Remus Truică şi Sorin Roşca Stănescu au "secat" Lacul Snagov (Imagine: Alexandru Florescu/Arhiva Mediafax Foto)

Ultimul "obstacol" în calea cuplului Truică - SRS îl constituie un aviz din partea Comisiei de Urbanism a Consiliului Judeţean Ilfov, asupra noului Plan Urbanistic General (PUG) al comunei Snagov, promovat de edilii locali.

Iar ca succesul să fie asigurat, pentru întocmirea PUG-ului comunei Snagov s-a apelat la firma de arhitectură Arua Create Design, deţinută şi administrată de Aura Huluba, nimeni alta decât consiliera personală a preşedintelui Consiliului Judeţean Ilfov, Cristache Rădulescu.

Citeşte mai multe despre "bătălia" pentru Lacul Snagov pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici