Reparaţii auto de criză sau cum să nu-ţi repari singur maşina!

Şoferii de pretutindeni se confruntă foarte des cu probleme care apar la maşinile pe care le conduc. Este firesc ca autoturismul să se strice, nu e decât un fier- după cum spun unii! Şi chiar dacă nu se strică, mai sunt şi cazuri în care ceva îmbunătăţiri la maşină sunt de dorit, precum aerul condiţionat.

105 afișări
Imaginea articolului Reparaţii auto de criză sau cum să nu-ţi repari singur maşina!

Reparaţii auto de criză sau cum să nu-ţi repari singur maşina! (Imagine: Laszlo Mihaly/Mediafax Foto)

Până aici, nimic ieşit din comun! Dar ce te faci când oamenilor le vin idei şi găsesc ei soluţii, care mai de care mai "ingenioase".

Vezi fotografii cu reparaţii improvizate ale maşinilor pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici