Restaurantul şi spaţiile de cazare ale unui hotel din Neptun, afectate în urma unui incendiu

Restaurantul unui hotel din staţiunea Neptun şi spaţiile de cazare ale angajaţilor unităţii au fost afectate de un incendiu izbucnit în noaptea de sâmbătă spre duminică, pompierii intervenind timp de aproape patru ore pentru stingerea flăcărilor.

570 afișări
Imaginea articolului Restaurantul şi spaţiile de cazare ale unui hotel din Neptun, afectate în urma unui incendiu

Restaurantul şi spaţiile de cazare ale unui hotel din Neptun, afectate în urma unui incendiu (Imagine: Florin Buiga/Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Dobrogea", alerta a fost dată în jurul orei 4.00, când focul a cuprins mansarda clădirii, unde era cazat personalul localului, apoi s-a extins la etajele inferioare.

La faţa locului s-au deplasat iniţial trei autospeciale cu apă şi spumă ale pompierilor de la Mangalia, dar, pentru că incendiul se manifesta violent, în zonă au fost chemate alte trei autospeciale de la staţia din Tuzla. În total, la operaţiune au participat 27 de pompieri militari, care au reuşit să stingă flăcările după aproximativ patru ore.

Nicio persoană nu a fost rănită în incendiu, însă mansarda şi primul şi al doilea etaj ale clădirii au fost distruse în totalitate. De asemenea, au ars parţial mai multe magazii aflate în spatele clădirii, iar restaurantul, aflat la parter, a fost afectat, fiind inundat cu fum, dar şi cu apa cu spumă folosită de pompieri în timpul intervenţiei.

 

Pentru moment nu se cunoaşte cauza izbucnii focului, stabilirea acesteia fiind în curs de determinare, dar primele date ar arată că flăcările ar fi plecat de la o ţigară uitată aprinsă într-una din camerele de la mansardă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici