Restricţii de circulaţie în Pasajul Unirii din Capitală până la începutul lunii decembrie

Primăria Sectorului 4 al Capitalei anunţă că în Pasajul Unirii vor fi impuse restricţii de circulaţie până la începutul lunii decembrie pentru montarea a 40 de ventilatoare şi a peste 100 de stingătoare.

311 afișări
Imaginea articolului Restricţii de circulaţie în Pasajul Unirii din Capitală până la începutul lunii decembrie

Restricţii de circulaţie în Pasajul Unirii din Capitală până la începutul lunii decembrie

Potrivit unui comunicat al primăriei, restricţiile vor fi impuse începând de luni seara până în 8 decembrie, pe timpul nopţii.

În intervalul 23.00 – 5.00, şoferii care tranzitează centrul Capitalei sunt rugaţi să respecte indicaţiile poliţiştilor aflaţi în zonă, care vor dirija circulaţia în funcţie de lucrările ce vor avea loc în interiorul tunelului rutier.

Constructorii vor monta ultimele 40 de ventilatoare, care vor definitiva sistemul de ventilaţie/desfumare complet automatizat, instalat la nivelul tunelului rutier, în cadrul lucrărilor de reabilitare şi punere în siguranţă din vara acestui an.

Mai mult, până în 8 decembrie, în pasaj vor fi montate peste 100 de stingătoare ce vor putea fi acţionate, în cazul în care situaţia o va impune şi, totodată, vor fi înlocuite elementele afectate de incidentul produs în luna octombrie, transmite Primăria Sectorului 4.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici