Restricţii de circulaţie în zona Bucur Obor din Capitală

Circulaţia rutieră pe traseul Moşilor-Colentina, în zona Bucur Obor, va fi restricţionată în zilele următoare, pentru realizarea unor lucrări la liniile de tramvai, a informat, miercuri, Primăria Capitalei.

1 afișare
Imaginea articolului Restricţii de circulaţie în zona Bucur Obor din Capitală

Restricţii de circulaţie în zona Bucur Obor din Capitală

Astfel, în scopul efectuării unor lucrări de modernizare a liniilor de tramvai şi de realizare a continuităţii acestora, va fi restricţionat traficul rutier, în perioada 7-10 decembrie, în zona de est adiacentă centrului intersecţiei (spre Şoseaua Colentina), cu menţinerea unei benzi de circulaţie de şapte metri pe ambele sensuri ale direcţiei Calea Moşilor-Şoseaua Colentina.

Tot în aceeaşi perioadă va fi închis complet traficul rutier de suprafaţă pe direcţia Şoseaua Mihai Bravu-Şoseaua Ştefan cel Mare.

În perioada 11-14 decembrie, va fi restricţionat traficul în zona de vest adiacentă centrului intersecţiei (spre Calea Moşilor), cu menţinerea unei benzi de circulaţie de şapte metri pe ambele sensuri ale direcţiei Calea Moşilor-Şoseaua Colentina.

Pe toată perioda desfăşurării lucrărilor, traficul rutier prin pasajul subteran Bucur-Obor se va desfăşura normal pe câte două benzi de circulaţie în ambele sensuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici