Restricţii de circulaţie pe A1

Circulaţia rutieră pe A1 va fi restricţionată, începând de sâmbătă, pentru executarea lucrărilor de racordare a Centurii municipului Piteşti la autostradă, traficul urmând să reintre în normal cel mai probabil la sfârşitul lunii octombrie, informează Ministerul Transporturilor.

3 afișări
Imaginea articolului Restricţii de circulaţie pe A1

Restricţii pe A1, pentru racordarea Centurii municipiului Piteşti la autostradă

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România S.A. a anunţat că circulaţia va fi închisă pe A1 (E70), calea I (sensul Bucureşti-Piteşti), începând de la km 106+000 şi în continuare banda de circulaţie spre municipiul Piteşti a DN 65B (E70), pe sectorul cuprins între km 7+500 şi km 6+250.

Circulaţia vehiculelor rutiere se va desfăşura, de la km 106+000 la km 106+600, deviat pe calea II (Piteşti – Bucureşti) a autostrăzii A1 şi în continuare pe banda rămasă deschisă circulaţiei rutiere a DN 65B, între km 7+500 si km 6+250.

În perioada restricţiei, circulaţia vehiculelor se va desfăşura pe benzile de mers rămase deschise, în ambele sensuri. Pentru asigurarea unei lăţimi minime a benzilor de circulaţie de 3,25 m, sensurile de circulaţie vor fi separate cu dispozitive reflectorizante elastice, de dimensiuni reduse, care nu constituie un pericol pentru siguranţa circulaţiei, a adăugat sursa citată.

Pentru relaţia Oarja-Catanele, circulaţia se va desfăşura, deviat, pe la nodul rutier de la km 102+000 al A1.

Restricţia va fi ridicată după finalizarea lucrărilor, astfel încât circulaţia tuturor vehiculelor să aibă loc în condiţii de siguranţă, termenul estimat fiind 31 octombrie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici