Restricţii de circulaţie pe A1, de joi până sâmbătă

Maşinile pot circula, de joi până sâmbătă, doar pe banda de urgenţă a Autostrăzii Bucureşti-Piteşti, pe sensul către Bucureşti, pentru că la kilometrul 109 se fac lucrări de reparţii şi întreţinere, a anunţat Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

25 afișări
Imaginea articolului Restricţii de circulaţie pe A1, de joi până sâmbătă

Restricţii de circulaţie pe A1, de joi până sâmbătă

Potrivit Centrului Infotrafic, lucrările se vor realiza pe benzile 1 şi 2, la rosturile de dilataţie de la podul de la kilometrul 109. În zona respectivă se poate circula doar pe banda de urgenţă.

Lucrări asemănătoare au loc şi la celelalte poduri, situate între kilometrii 111 – 109, pe banda de urgenţă, însă acestea nu afectează traficul rutier.

Centrul Infotrafic mai precizează că, în cursul zilei de joi, între kilometrii 35 – 50, se efectuează lucrări de întreţinere între cele două glisiere metalice care separă sensurile de mers. Pentru a se asigura intervenţia utilajelor de întreţinere, este necesar ca autovehiculele care circulă pe banda a doua a sensului de mers Bucureşti - Piteşti să fie direcţionate pe prima bandă.

Poliţiştii recomandă şoferilor să reducă viteza, să respecte semnalizarea temporară instituită şi să se asigure la schimbarea benzilor de circulaţie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici