Restricţii de circulaţie, vineri, în centrul Bucureştiului pentru parada costumelor populare

Traficul rutier va fi restricţionat în centrul Capitalei, de la Ateneul Român până în Parcul Cişmigiu, între orele 15.00 şi 17.00, pentru parada costumelor populare ce va avea loc în cadrul Festivalului Internaţional de Folclor "Muzici şi Tradiţii în Cişmigiu", care începe vineri.

1113 afișări
Imaginea articolului Restricţii de circulaţie, vineri, în centrul Bucureştiului pentru parada costumelor populare

Restricţii de circulaţie, vineri, în centrul Bucureştiului (imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Traficul va fi restricţionat pe traseul Ateneul Român - parcarea Hilton - Calea Victoriei (banda I de circulaţie) - Cercul Militar Naţional - Bd. Regina Elisabeta (pe trotuar) - intrarea în Parcul Cişmigiu.

Deplasarea participanţilor se va face pe banda I de circulaţie, doar pe Calea Victoriei, precizează Brigada Rutieră a Capitalei..

Brigada Rutieră solicită şoferilor să evite să circule, pe cât posibil, în perimetrul adiacent locului de desfăşurare a evenimentului, să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate sau cât mai departe de locul de desfăşurare a evenimentului, să îşi păstreze calmul şi să nu claxoneze abuziv în cazul în care se află în zone aglomerate şi să respecte semnalele agenţilor de poliţie rutieră care dirijează traficul pentru asigurarea fluenţei şi recomandările poliţiştilor care se află în punctele de deviere.

Festivalul Internaţional de Folclor "Muzici şi Tradiţii în Cişmigiu" începe vineri cu parada costumelor populare româneşti şi internaţionale şi se va desfăşura până duminică în Parcul Cişmigiu.

Evenimentul, organizat de Primăria Municipiului Bucureşti (PMB), va reuni aproximativ 2.000 de artişti din toate zonele ţării, ansambluri folclorice, fanfare, minorităţi şi comunităţi naţionale, târg de meşteşugari şi hand-made, ateliere de creaţie şi bucate tradiţionale.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici