Restricţii în Bulgaria pentru autovehicule de transport marfă mai mari de 12 tone

Circulaţia autovehiculelor de transport marfă care depăşesc 12 tone este restricţionată în Bulgaria până la 30 septembrie, potrivit unei comunicări transmise de autorităţile bulgare, informează Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

190 afișări
Imaginea articolului Restricţii în Bulgaria pentru autovehicule de transport marfă mai mari de 12 tone

Restricţii în Bulgaria pentru autovehicule de transport marfă mai mari de 12 tone

"S-a instituit restricţie temporară de circulaţie autovehiculelor de transport marfă care depăşesc 12 tone - categoria N3 (inclusiv remorci şi semiremorci) cu mai mult de două osii, tehnicii şi mijloacelor agricole, tractoarelor şi tehnicii specializate în construcţii", se precizează într-un comunicat remis MEDIAFAX.

Restricţia se aplică până în 30 septembrie 2013, în intervalul orar 16.00 - 22.00 - pentru ultima zi lucrătoare a săptămânii (vineri) şi în intervalul 14.00 - 20.00 - pentru zilele de duminică sau sărbători legale şi o zi înainte de acestea (sau perioadele stabilite ca sărbători legale rezultate din mai multe zile nelucrătoare adunate).

Măsura se aplică pe autostrăzi, drumuri clasa I şi anumite tronsoane de drumuri clasa a II-a, precizează sursa citată.

Potrivit Infotrafic, restricţia nu se aplică transportului de animale vii, alimente perisabile (în raport cu regimul de temperatură existent la momentul desfăşurării activităţii de transport) sau celui de tip ADR, care transportă materiale periculoase.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici