Restricţii în trafic pe autostrăzile A 1 şi A2, pentru lucrări

Traficul rutier se desfăşoară cu restricţii, miercuri dimineaţa, pe Autostrada A1 Sibiu – Orăştie, în zona Centurii municipiului Sibiu, şi pe A2 Bucureşti – Constanţa, zona Fundulea, deoarece în aceste zone se fac reparaţii la carosabil.

118 afișări
Imaginea articolului Restricţii în trafic pe autostrăzile A 1 şi A2, pentru lucrări

Restricţii în trafic pe autostrăzile A 1 şi A2, pentru lucrări

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, pe centura municipiului Sibiu (autostrada A1, sensul către Sibiu) au loc, miercuri, lucrări de întreţinere, fiind afectate banda de urgenţă şi banda numărul 1. Lucrările se vor executa până în jurul orei 19.00.

De asemenea, pe sensul către litoral al autostrăzii A2 Bucureşti – Constanţa, pe tronsonul kilometric 30 – 31 (Fundulea, judeţul Călăraşi) au loc lucrări de întreţinere (asfaltare), fiind afectată banda numărul 1. Lucrările se vor executa până în jurul orei 18.00.

POliţiştii rutieri le recomandă şoferilor să manifeste prudenţă în trafic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici