Rezultat final alegeri locale 2020. Cine a câştigat Primăria Sectorului 1 după încheierea numărării voturilor. Decizie BEC

Biroul Electoral Central (BEC) a respins miercuri, cu majoritate de voturi, solicitările PSD de renumărare a voturilor din Sectorul 1 al Capitalei.

19625 afișări
Imaginea articolului Rezultat final alegeri locale 2020. Cine a câştigat Primăria Sectorului 1 după încheierea numărării voturilor. Decizie BEC

Rezultat final alegeri locale 2020. Cine a câştigat Primăria Sectorului 1. Decizie BEC

„Contestaţia domnului Tudorache a fost respinsă în BEC. Victoria Clotilde Armande este finală. Voturile de la Sectorul 5 vor fi renumărate”, anunţă Vlad Voiculescu, pe contul său de Facebook. 

Biroul Electoral Central a amânat pentru astăzi sesizările formulate de PSD privind renumărarea voturilor din Sectorul 1 din Bucureşti sau anularea alegerilor. Candidatul PSD la Primăria Sectorului 1 al Capitalei, Dan Tudorache, a cerut renumărarea voturilor, susţinând că are cu 200 de voturi în plus faţă de Clotilde Armand.

Biroul Electoral al Sectorului 1 a finalizat, marţi seară, numărătoarea voturilor la Sectorul 1, iar conform acesteia Clotilde Armand a câştigat alegerile cu peste 1.000 de voturi în faţa social-democratului Dan Tudorache.

Potrivit rezultatelor BEC, Clotilde Armand a fost votată de 40.95% din alegători, iar Daniel Tudorache de 39,82%.

Clotilde Armand a anunţat că a cerut o anchetă a situaţiei voturilor, marţi, timp în care primarul în funcţie al Sectorului 1 a cerut Biroului Electoral Central renumărarea voturilor. Cum a evoluat Scandal post-alegeri la Sectorul 1

 

Contestaţia domnului Tudorache a fost respinsă în BEC. Victoria Clotilde Armande este finală. Voturile de la Sectorul 5 vor fi renumărate.

Publicată de Vlad Voiculescu pe Miercuri, 30 septembrie 2020

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici