Royal Albert Hall va împlini 150 de ani. Sala de concerte a fost inaugurată de Regina Victoria, în 1871

  • Royal Albert Hall va împlini, în 2021, 150 de ani de existenţă.
  • Clădirea impunătoare din centrul Londrei a supravieţuit celor două războaie mondiale.
  • Cartea aniversară a Royal Albert Hall, cu mesajul Reginei Elisabeta II, va fi publicată luna aceasta.
348 afișări
Imaginea articolului Royal Albert Hall va împlini 150 de ani. Sala de concerte a fost inaugurată de Regina Victoria, în 1871

Dacă eşti pasionat de concerte în locuri încărcate de istorie, află că Londra se pregăteşte de petrecere.

Royal Albert Hall va împlini, în 2021, 150 de ani de existenţă. Sala de concerte a fost inaugurată de Regina Victoria, în 1871, şi denumită în memoria soţului său, Prinţul Albert. Clădirea impunătoare din centrul Londrei a supravieţuit celor două războaie mondiale.

Au început deja pregătirile pentru acest eveniment aniversar, în ciuda pandemiei. Concertele şi spectacolele aniversare vor începe pe 29 martie 2021 şi vor continua şi în 2022.

Craig Hassall, CEO, Royal Albert Hall: Cred că această aniversare este la polul opus faţă de pandemie, iar acest lucru este foarte important. Acest loc este uimitor, este un simbol pentru Marea Britanie şi pentru lumea întreagă. Artişti din toată lumea au performat aici de-a lungul celor 150 de ani de existenţă ai Royal Albert Hall. 

Artiştii abia aşteaptă să se întoarcă pe scena Royal Albert Hall şi nu doar ei.

Sincron Matthew Bourne, Coregraf: Cred că şi spectatorii abia aşteaptă să trăiască din nou o experienţă live. Poate că, în trecut, am considerat că ni se cuvine totul. Simt că suntem cu toţii extrem de recunoscători, iar acest sentiment ne va însoţi mult timp de acum încolo.

Tot în 2021, pentru Ziua Internaţională a Femeilor, Royal Albert Hall pregăteşte ”Festivalul Femeile Lumii”.

Aniversarea sălii se concerte este sărbătorită şi de Monetăria Regală, care pregăreşte o emisiune monetară specială. Cartea aniversară a Royal Albert Hall, cu mesajul Reginei Elisabeta a II a, va fi publicată luna aceasta.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici