Rudele pacienţilor, în faţa spitalului Matei Balş. Ministrul de Interne Lucian Bode: Vom comunica imediat un număr de telefon unde pot suna aparţinătorii

  • Autorităţile vor anunţa un număr de telefon unde aparţinătorii celor 102 pacienţi de la Matei Balş pot suna, a anunţat ministrul de Interne, Lucian Bode.
  • Un incendiu a izbucnit în vineri dimineaţă într-un corp de clădire al spitalului Matei Balş.
594 afișări
Imaginea articolului Rudele pacienţilor, în faţa spitalului Matei Balş. Ministrul de Interne Lucian Bode: Vom comunica imediat un număr de telefon unde pot suna aparţinătorii

Lucian Bode: Vom comunica imediat un număr de telefon unde pot suna aparţinătorii celor 102 pacienţi evacuaţi

„Nu e o dimineaţă deloc bună. Avem patru victime. Transmit condoleanţe familiilor victimelor. Au fost patru saloane afectate la parterul pavilionul. Practic toată clădirea e afectată de fum, dar incendiul a afectat patru saloane. (...) În acest moment se investighează. Primul apel a fost transmis prin 112 la 5.05. La 5.13 au ajuns primele echipaje şi s-a activat planul roşu. (...) Sunt în dialog permanent cu premierul încă de la 5.43, când m-a sunat dl. Arafat. În acest moment, cel mai important lucru e să salvăm toţi pacienţii Noi vom comunica imediat un număr de telefon unde pot suna aparţinătorii, imediat ce vom avea lista celor 102 persoane”, a declarat la Aleph News Lucian Bode.

El mai spune că este o tragedie ce s-a întâmplat la Matei Balş, dar a lăudat intervenţia echipajelor de pompieri, care „au limitat o catastrofă”.

Un incendiu a izbucnit în vineri dimineaţă într-un corp de clădire al spitalului Matei Balş. Au fost evacuaţi în jur de 102 pacienţi. Iniţial autorităţile au anunţat trei victime, iar un pacient în stare gravă a fost intubat, dar a murit şi el.

La momentul transmiterii ştirii, rudele şi aparţinătorii pacienţilor au venit în faţa spitalului pentru a se interesa de starea acestora.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici