Rusia, pe un butoi cu pulbere: cărţi poştale digitale pentru recruţi, noua mobilizare care sperie

„Au impus o nouă lege marţială, fără să o declare”, spune Aleksej Venediktov, directorul defunctului radio din Moscova, Eco.

1908 afișări
Imaginea articolului Rusia, pe un butoi cu pulbere: cărţi poştale digitale pentru recruţi, noua mobilizare care sperie

Rusia, pe un buitoi cu pulbere: cărţi poştale digitale pentru recruţi, noua mobilizare care sperie

Personajul puteşte între disidenţa prudentă şi prietenia personală cu Vladimir Putin, iar vorbele lui înseamnă că ceva foarte important se întâmplă cu adevărat pentru cetăţenii ruşi.

Noua mobilizare este pe drum, cred agenţiile străine. Duma şi Consiliul Federaţiei tocmai au dat undă verde unui pachet de amendamente la lege numit „Cu privire la obligaţia militară şi serviciul militar”.

Odată ce Vladimir Putin şi-a pus semnătura, comisariatele militare, responsabile cu serviciul militar, nu vor mai fi nevoite să predea în mână cartea poştală viitorului recrut.

Va fi suficient un email, trimis prin portalul online al administraţiei publice, la care se va adăuga un registru digital cu numele noilor recrutaţi.

Chemările la oaste se consideră livrate odată ce au fost introduse în pagina personală a persoanei în cauză, creată pentru această ocazie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici