S-a lansat o nouă platformă de streaming în România. Oferă peste 300 de emisiuni. Cât costă un abonament

Hayu, serviciul video-on-demand (SVOD) dedicat programelor de tip reality tv al NBCUniversal International, s-a lansat în România şi este disponibil pe o gamă completă de dispozitive: telefon mobil, tabletă, televizor, consolă şi web.

6391 afișări
Imaginea articolului S-a lansat o nouă platformă de streaming în România. Oferă peste 300 de emisiuni. Cât costă un abonament

Lansarea noii platforme în România vine după ce acest serviciu şi-a făcut deja prezenţa în alte pieţe europene, fiind disponibil din 2021 în Franţa, Italia, Spania, Portugalia, Elveţia, Lituania, Estonia, Letonia, Polonia, Ungaria şi Republica Cehă.

Hayu oferă peste 300 de emisiuni, cu peste 9.000 de episoade de conţinut reality tv premium, precum toate sezoanele cunoscutelor emisiuni The Real Housewives, Below Deck şi Million Dollar Listing precum şi toate sezoanele şi spin-off-urile din Keeping Up With the Kardashians.

Fanii din Europa Centrală şi de Est pot beneficia de abonament Hayu pentru €4.99 pe lună, €23.99 pentru şase luni, sau  €43.99 pentru 12 luni, cu 7 zile gratuit.  

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici