S-au reluat cursurile în instituţiile militare de învăţământ. Elevii sunt testaţi de COVID

  • Reprezentanţii Ministerului Apărării Naţionale anunţă că instituţiile de învăţământ preuniversitar au reluat cursurile în formatul faţă în faţă.
  • Totuşi, elevii revin la şcoală în mod eşalonat şi sunt testaţi pentru depistarea virusului SARS-CoV-2.
345 afișări
Imaginea articolului S-au reluat cursurile în instituţiile militare de învăţământ. Elevii sunt testaţi de COVID

Sursa foto: Mediafaxfoto

Instituţiile de învăţământ preuniversitar ale Ministerului Apărării Naţionale au început luni activităţile şi procesul educaţional în formatul faţă în faţă. Totuşi, revenirea la cursuri a elevilor şi cursanţilor este planificată în mod eşalonat.

În ceea ce priveşte instituţiile de învăţământ superior militar, deciziile privind forma de reluare a cursurilor vor fi luate cu respectarea principiului autonomiei universitare. Deciziile vor fi anunţate după finalizarea sesiunii de examene.

Studenţii militari înmatriculaţi la universităţile de medicină din Bucureşti şi Târgu Mureş vor continua procesele universitare conform deciziilor senatelor universitare ale celor două înstituţii de învăţământ superior.

La întoarcerea în instituţiile de învăţământ, elevii şi studenţii sunt testaţi pentru depistarea virusului SARS-CoV-2, conform procedurilor în vigoare.

De asemenea, în toate instituţiile de învăţământ ale MApN au fost luate măsuri pentru prevenirea şi limitarea răspândirii virusului SARS-CoV-2, iar Direcţia medicală monitorizează evoluţia situaţiei epidemiologice şi coordonează activităţile de testare de tip RT PCR a elevilor şi studenţilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici