Salarii între 2.000 şi 8.000 de euro - Lista ofertelor de muncă pentru români în Dubai, Caraibe, India

Străinii caută tâmplari, piloţi, dar mai ales medici români (de toate specializările), pentru a lucra într-unele din cele mai exotice locuri din lume: Dubai, Caraibe sau India.

1422 afișări
Imaginea articolului Salarii între 2.000 şi 8.000 de euro - Lista ofertelor de muncă pentru români în Dubai, Caraibe, India

Salarii între 2.000 şi 8.000 de euro - Lista ofertelor de muncă pentru români în Dubai, Caraibe, India

• Marea Britanie caută 66 de medici anestezişti şi 66 de medici de familie şi le oferă 4.500-5.000 de euro pe lună. Potrivit siteului tjobs.ro condiţiile sunt cunoaşterea temeinică a limbii engleze şi minimum 2 ani de experienţă. În România, salariul mediu net al unui lucrător în domeniul sănătate şi asistenţă socială este 276,9 de euro.

• Dubai caută 100 de medici specialişti în domenii precum chirurgie, pediatrie, stomatologie, ginecologie şi le oferă între 5.800 şi 8.600 de euro. Condiţiile sunt cunoaşterea temeinică a limbii engleze şi minimum 5 ani de experienţă.

• Indienii caută 20 de piloţi români şi le oferă 6.400 de euro pe lună. În ţara noastră, salariul mediu net al unui pilot este de 800 de euro (locul 2 în topul salariilor din România, după inginerii IT, care câştigă, în medie, 816 euro).

• Italienii angajează 15 şoferi de TIR, cărora le oferă între 2.000 şi 2.500 de euro. Cerinţele sunt experienţă şi cunoaşterea la nivel începător a limbii italiene.

• Caraibienii caută şase medici psihiatri şi le oferă 4.500-5.000 de euro pe lună pentru a lucra în Bahamas, Haiti sau Jamaica. Cerinţele sunt minimum 2 ani de experienţă şi o cunoaştere foarte bună a limbii franceze.

• Kuweitienii caută 10 sondori (pentru exploatările petroliere), pe care îi vor plăti cu 2.500-2.800 de euro pe lună. Cerinţele: cunoaşterea limbii engleze şi minimum 5 ani experienţă.

Citeşte mai multe despre locurile de muncă din Dubai, Caraibe sau India pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici