Şapte persoane rănite la Iaşi, după ce o maşină a intrat într-o staţie de autobuz

Patru pasageri ai unui autoturism şi trei persoane care aşteptau pe o bancă dintr-o staţie de autobuz din Iaşi au fost răniţi, vineri după-amiază, după ce şoferul maşinii, care are carnet de conducere de numai trei luni, a pierdut controlul volanului şi a intrat în staţie.

414 afișări
Imaginea articolului Şapte persoane rănite la Iaşi, după ce o maşină a intrat într-o staţie de autobuz

Şapte persoane rănite la Iaşi, după ce o maşină a intrat într-o staţie de autobuz (Imagine: Octav Ganea / Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi, Andrei Popa, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că pe Calea Chişinăului din Iaşi, în apropierea unui centru comercial, şoferul unei maşini a pierdut controlul asupra volanului şi a intrat în staţia de autobuz din zonă.

Maşina a oprit în banca aflată în staţie, trei persoane care erau aşezate acolo fiind rănite. De asemenea, patru pasageri din maşină au suferit răni.

Cei şapte răniţi au fost transportaţi la UPU al Spitalului Judeţean din Iaşi, starea lor fiind evaluată la ora transmiterii acestei ştiri.

Potrivit sursei citate, maşina era condusă de o tânără de 25 de ani care are permis de conducere doar din luna aprilie a.c. Tânăra a fost testată cu aparatul alcooltest, poliţiştii stabilind că nu a consumat băuturi alcoolice.

Cei mai probabil, pe numele acesteia va fi întocmit dosar penal pentru vătămare corporală.

.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici