Sărbătoarea Sfântului Haralambie la Constanţa: Arhiepiscopia Tomisului va organiza un concert şi o procesiune pe străzile oraşului

  • Arhiepiscopul Tomisului şi Episcopul vicar al Arhiepiscopiei Sibiului vor participa la o serie de manifestări publice dedicate Sfântului Haralambie.
  • Evenimentul va fi organizat la Constanţa şi va cuprinde slujbe, un concert şi o procesiune pe străzile oraşului.
534 afișări
Imaginea articolului Sărbătoarea Sfântului Haralambie la Constanţa: Arhiepiscopia Tomisului va organiza un concert şi o procesiune pe străzile oraşului

Sărbătoarea Sfântului Haralambie la Constanţa: Teodosie va organiza o serie de evenimente ce va cuprinde: slujbe, un concert şi o procesiune pe străzile oraşului

Arhiepiscopia Tomisului va organiza o amplă sărbătoare dedicată Sfântului Haralambie. Timp de trei zile, începând de marţi până joi, vor fi mai multe slujbe, dar şi un concert de muzică religioasă şi o procesiune pe străzile oraşului Constanţa.

La manifestări a fost invitat să participe şi PS Ilarion, Episcop vicar al Arhiepiscopiei Sibiului. Miercuri dimineaţă, acesta va fi întâmpinat de IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, în cadrul unei ceremonii publice.

„Preoţii şi credincioşii parohiei Sfântul Haralambie din Constanţa vor întâmpina doi ierarhi la intersecţia bulevardelor Tomis şi Aurel Vlaicu (zona vapor), apoi vor merge în procesiune la biserică, unde va fi oficiată Sfânta Liturghie de către IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, împreună cu invitatul său, PS Ilarion, Episcop vicar al Arhiepiscopiei Sibiului”, au anunţat reprezentanţii Arhiepiscopiei Tomisului.

Programul evenimentului organizat de Arhiepiscopia Tomisului mai cuprinde Concertul de pricesne, care va avea loc marţi, la ora 19.00, la biserica „Sf. Haralambie” din Constanţa. Evenimentul religios se va încheia joi, înainte de miezul nopţii. La ora 22.00, Arhiepiscopul Tomisului va oficia Acatistul Maicii Domnului şi Acatistul Sfântului Sfinţit Mucenic Haralambie la Catedrala arhiepiscopală „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel” din Constanţa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici