Sărbători de criză cu mâncare şi băutură de 300 milioane de euro

Cu toate că e criză şi consumurile s-au mai temperat, luna decembrie va aduce profituri semnificative pentru producătorii de carne, preparate din carne, vinuri şi băuturi, informează "Gândul".

15 afișări
Imaginea articolului Sărbători de criză cu mâncare şi băutură de 300 milioane de euro

Sărbători de criză cu mâncare şi băutură de 300 milioane de euro (Imagine: Petrică Tănase/Mediafax Foto)

În decembrie, vânzările acestora vor totaliza 285 milioane de euro, potrivit propriilor estimări. Aceasta chiar dacă este an de criză şi consumurile sunt în scădere faţă de anul trecut. Pe de altă parte, toţi producătorii promit că nu vor creşte preţurile în prag de sărbători.

Citeşte mai multe despre profitul aşteptat de producătorii de carne şi băuturi în perioada sărbătorilor pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici