Sarkozy îi scrie lui Băsescu, transmiţând condoleanţe familiilor victimelor de la Petrila

Preşedintele francez Nicolas Sarkozy i-a transmis, marţi, lui Traian Băsescu, condoleanţe după tragedia de la Petrila, arătând că a aflat cu adâncă emoţie despre accident şi doreşte să exprime susţinerea sa şi să împărtăşească simpatia şi solidaritatea poporului francez, potrivit Ambasadei Franţei.

20 afișări
Imaginea articolului Sarkozy îi scrie lui Băsescu, transmiţând condoleanţe familiilor victimelor de la Petrila

Sarkozy îi scrie lui Băsescu, transmiţând condoleanţe familiilor victimelor de la Petrila

"Domnule Preşedinte, am aflat cu adâncă emoţie despre accidentul care a avut loc în România la data de 16 noiembrie, în mina Petrila, care a costat viaţa a doisprezece concetăţeni de-ai dumneavoastră şi a provocat rănirea mai multor persoane", se arată în scrisoarea către preşedintele Traian Băsescu, din partea omologului său francez, potrivit unui comunicat de presă al Ambasadei Franţei la Bucureşti.

Preşedintele francez îşi exprimă "susţinerea sa", dorind, în acelaşi timp, să "împărtăşească simpatia şi solidaritatea poporului francez" pentru familiile victimelor acestui accident.

"În aceste circumstanţe dramatice, ţin să exprim susţinerea mea şi să vă împărtăşesc simpatia şi solidaritatea poporului francez. V-aş fi în aceeaşi măsură recunoscător dacă aţi dori să transmiteţi sincerele mele condoleanţe familiilor şi apropiaţilor victimelor", se mai menţionează în scrisoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici