Şarpe de un metru lângă Bazinul Olimpic de Înot din Bacău. Ce s-a întâmplat cu animalul

Un şarpe de aproape un metru lungime a fost ridicat de jandarmii din Bacău de lângă Bazinul Olimpic de Înot din oraş şi dus la Muzeul de Ştiinţe ale Naturii.

1703 afișări
Imaginea articolului Şarpe de un metru lângă Bazinul Olimpic de Înot din Bacău. Ce s-a întâmplat cu animalul

Şarpe de un metru lângă Bazinul Olimpic de Înot din Bacău

Potrivit IJJ Bacău, jandarmii au fost anunţaţi de un bărbat care a sunat la 112 că pe aleea de lângă Bazinul Olimpic de Înot din oraşul Bacău a apărut un şarpe.

 

Ajunşi la locul indicat, jandarmii au găsit un şarpe de aproape un metru lungime pe care l-au prins şi l-au dus la Muzeul de Ştiinţe ale Naturii din Bacău.

De la începutul acestui an, jandarmii din Bacău au intervenit în peste 10 situaţii în care oamenii au cerut sprijin din cauza apariţiei unor urşi, vulpi, şerpi şi viespi în localităţi din judeţ, majoritatea din zone de munte.

Taguri:
şarpe,
oraş,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici