Şase cetăţeni din Bangladesh şi Afganistan, prinşi când încercau să treacă ilegal frontiera. Cum au procedat aceştia

  • Poliţiştii de la Punctul de trecere a frontierei Vărşand, judeţul Arad, au prins şase cetăţeni din Bangladesh şi Afganistan, care încercau să treacă ilegal graniţa cu Ungaria
490 afișări
Imaginea articolului Şase cetăţeni din Bangladesh şi Afganistan, prinşi când încercau să treacă ilegal frontiera. Cum au procedat aceştia

Punct de trecere al frontierei

Poliţiştii de la Punctul de trecere a frontierei Vărşand, judeţul Arad, au prins şase cetăţeni din Bangladesh şi Afganistan, care încercau să treacă ilegal graniţa cu Ungaria, cu intenţia de a ajunge într-o ţară din vestul Europei.
 
Potrivit unui comunicat al Poliţiei de Frontieră, cei şase au fost depistaţi la aproximativ 500 de metri faţă de linia de frontieră, în timp ce se deplasau pe jos spre frontiera cu Ungaria.
 
Cetăţenii străini au fost opriţi şi duşi la sediul Sectorului P.F. Vărşand, pentru cercetări.
 
Poliţiştii de frontieră au stabilit că persoanele în cauză sunt patru cetăţeni din Bangladesh şi doi cetăţeni din Afganistan, cu vârste cuprinse între de 18 şi 40 de ani. Aceştia au declarat că doreau să ajungă într-un stat din vestul Europei.
 
Cei şase sunt cercetaţi pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici