Şase elevi din Bucureşti, amendaţi pentru că au fumat în şcoală

Şase elevi de la Colegiul Tehnic Media din Sectorul 1 al Capitalei au fost amendaţi de poliţiştii de proximitate, pentru că au fumat în incinta şcolii, au declarat surse din Poliţie pentru MEDIAFAX.

2454 afișări
Imaginea articolului Şase elevi din Bucureşti, amendaţi pentru că au fumat în şcoală

Şase elevi din Bucureşti, amendaţi pentru că au fumat în şcoală

Potrivit surselor citate, directorul unităţii de învăţământ a fost cel care i-a prins pe elevi fumând şi a sesizat poliţia de proximitate.

Cei şase elevi au primit patru amenzi de 50 de lei, o amendă de 100 de lei şi un avertisment pentru fumat, au declarat surse oficiale pentru MEDIAFAX.

La rândul său, Marian Banu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Bucureşti (ISMB), a declarat pentru MEDIAFAX că direcţiunea şcolii a informat ISMB-ul privind amendarea elevilor prinşi că au fumat în incinta unităţii de învăţământ.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici