Scandal în Franţa, miliardarul Bouthier arestat pentru pedofilie: ani de zile a abuzat de minori

Omul de afaceri în vârstă de 75 de ani a ţinut adolescenţi într-un apartament, tratându-i drept „sclavi sexuali”, apoi alungându-i şi înlocuindu-i, când ajungeau la vârsta majoratului, pentru că erau „prea bătrâni”.

1836 afișări
Imaginea articolului Scandal în Franţa, miliardarul Bouthier arestat pentru pedofilie: ani de zile a abuzat de minori

Scandal în Franţa, miliardarul Bouthier arestat pentru pedofilie: ani de zile a abuzat de minori

Trafic de persoane şi violare de copii sunt acuzaţiile împotriva lui Jacques Bouthier, în vârstă de 75 de ani, preşedintele grupului de brokeraj de asigurări Assu 2000.

Omul de afaceri a fost arestat pentru abuzuri de fete cu vârste cuprinse între 14 şi 16 ani. Bouthier ţinea adolescente într-un apartament, tratându-le ca „sclave sexuale”, apoi le dădea afară şi le înlocuia, când ajungeau la majoritate, pentru că erau „prea bătrâne”.

Fetele pe care le-ar fi abuzat ar fi 7 la număr. Soţia lui, ştiind despre toate nelegiuirile, a fost şi ea arestată. Investigaţiile au fost declanşate după ce o marocană de 22 de ani a mers la secţia de poliţia din Paris şi a denunţat abuzurile, spunându-şi povestea.

Fata a spus poliţiei că bărbatul a violat-o ani de zile, apoi a înlocuit-o cu o fată mai tânără. Femeia le-a arătat poliţiştilor un videoclip cu Bouthier şi noua fată.

În 2020, revista Challenges l-a plasat pe Bouthier pe locul 487 în clasamentul celor mai mari averi din Franţa, cu o bogăţie personală de 160 de milioane de euro.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici