Scene violente joi, în Covasna: Doi poliţişti au fost împuşcaţi, iar un altul a fost lovit cu pumnul de doi agresori

  • Doi bărbaţi, de 20, respectiv 52 de ani au agresat, joi, un poliţist, şeful de post din Barcani, judeţul Covasna, unde au fost chemaţi pentru soluţionarea unei petiţii.
  • Alungaţi cu spray lacrimogen, agresorii au împuşcat alţi doi poliţişti care au mers după ei acasă, cu mandate de aducere.
2617 afișări
Imaginea articolului Scene violente joi, în Covasna: Doi poliţişti au fost împuşcaţi, iar un altul a fost lovit cu pumnul de doi agresori

Doi bărbaţi, în vârstă de 20, respectiv 52 de ani, sunt acuzaţi că, joi dimineaţa, au agresat fizic un poliţist.

Poliţia Română a transmis că cei doi bărbaţi fuseseră citaţi la sediul Postului de Poliţie Barcani, pentru soluţionarea unei petiţii, însă aceştia au devenit recalcitranţi şi l-au tras de uniformă pe şeful de post, moment în care unul dintre ei l-a lovit cu pumnul.

„Având în vedere cele întâmplate, doi poliţişti din cadrul Postului de Poliţie au intervenit în sprijinul colegului agresat, folosind spray iritant-lacrimogen, asupra celor doi bărbaţi, care au fugit de la faţa locului. Ulterior, în jurul orei 16.00, în timp ce poliţiştii puneau în executare un mandat de aducere, emis pe numele unuia dintre cei doi bărbaţi, aflându-se la domiciliul acestuia, bărbatul ar fi luat un pistol şi ar fi tras cu acesta, rănind doi agenţi de poliţie, la nivelul membrelor inferioare”, arată IGPR.

Cei doi bărbaţi au fost imobilizaţi de poliţişti şi au fost duşi la sediul Poliţiei Oraşului Întorsura Buzăului, pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale.

IGPR arată că poliţiştii răniţi au fost transportaţi la o unitate medicală, în stare stabilă şi sunt în afara oricărui pericol.

Cercetările sunt continuate, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Întorsura Buzăului.

Conducerea Inspectoratului General al Poliţiei Române a dispus verificări, prin Direcţia Control Intern şi SIAS, ambele din cadrul IGPR, cu privire la modul de organizare şi desfăşurare a misiunii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici