Schelet uman descoperit într-un canal din Capitală

Un schelet uman a fost descoperit, miercuri, într-un canal situat pe o stradă din Sectorul 5 al Capitalei, potrivit unor oficiali din Poliţia Capitalei.

151 afișări
Imaginea articolului Schelet uman descoperit într-un canal din Capitală

Schelet uman descoperit într-un canal din Capitală (Imagine: Adi Piclisan / Arhiva Mediafax Foto)

Sursele citate au declarat, pentru MEDIAFAX, că scheletul a fost observat într-un canal de pe strada Iacob Andrei, în jurul orei 14.00, de o persoană, care a sunat la 112.

La faţa locului a ajuns iniţial un echipaj al Secţiei 24, după care cercetările au fost preluate de ofiţerii Serviciului Omoruri.

Poliţiştii au cerut sprijinul ISU pentru scoaterea cadavrului din canal, acesta fiind transportat la Institutul Naţional de Medicină Legală. Legiştii urmează să stabilească în ce condiţii s-a produs decesul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici