Şcoala nr. 153 din Capitală închisă, cinci cazuri de infectare cu gripă AH1N1

Şcoala generală nr. 153 din sectorul 6 din Bucureşti a fost închisă, luni, după ce în această unitate de învăţământ au fost confirmate cinci cazuri de infectare cu virusul gripal AH1N1, iar alte persoane sunt suspectate ca având boala.

401 afișări
Imaginea articolului Şcoala nr. 153 din Capitală închisă, cinci cazuri de infectare cu gripă AH1N1

Şcoala nr. 153 din Capitală închisă, cinci cazuri de infectare cu gripă AH1N1 (Imagine:Liviu Chirica/Mediafax Foto)

Infectarea cu gripa AH1N1 a fost confirmată şi în cazul unei învăţătoare de la Şcoala generală nr. 153.

Dintre cei cinci copii, patru sunt elevi ai învăţătoarei diagnosticate cu gripa AH1N1, iar un altul este elev în altă clasă.

Potrivit primelor date ale anchetei epidemiologice, focarul este unul local.

Şcoala a fost închisă pentru o săptămână.

O echipă a Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale s-a deplasat la şcoala nr. 153, unde a făcut dezinfectarea unităţii de învăţământ.

Ultimul caz de infectare cu gripa de tip AH1N1 la o unitate de învăţământ din Bucureşti a fost înregistrat, miercuri, la o învăţătoare de la şcoala generală nr. 147.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici