Video Şcoala online, obligatorie în ţara cu toalete în fundul curţii. Elevii sunt scandalizaţi

  • Obligativitatea cursurilor online deschide uşa unor abuzuri, spune Consiliul Naţional al Elevilor
  • Elevii care nu au calculator acasă îl pot primi din inventarul şcolii, spune ministrul Educaţiei
  • Şcolile rămân închise cel puţin până pe 15 mai, când expiră starea de urgenţă
3272 afișări

Obligativitatea cursurilor online stârneşte nemulţumiri în rândul elevilor şi al părinţilor. Pe hârtie, măsurile Ministerului arată bine, însă în realitate se deschide uşa unor abuzuri, spune Consiliul Naţional al Elevilor.

Antonia Pup, preşedintele Consiliului Naţional al Elevilor: Ordine de ministru pe care le facem, doar ca să le facem şi care să nu aibă niciun fel de aplicabilitate. Ba mai mult să deschidă uşa unor abuzuri.

Ministrul Monica Anisie spune că problema accesului la educaţia online poate fi rezolvată simplu. Elevii care nu au calculatoare acasă le pot primi din inventarul şcolii. În situaţia cea mai complicată în acest moment se află elevii claselor a 8-a şi a 12-a, care urmează să susţină examene. Ei nu au nicio soluţie clară, doar scenarii, iar până pe 15 mai se menţine starea de urgenţă, cu şcolile închise.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici