Se circulă în coloană, spre staţiunile de pe Valea Prahovei. Rutele recomandate de poliţişti

Traficul este aglomerat vineri pe DN1, pe sensul de urcare spre staţiunile de pe Valea Prahovei. S-au format coloane de maşini la Comarnic şi pe Centura de Vest a oraşului Ploieşti.

413 afișări
Imaginea articolului Se circulă în coloană, spre staţiunile de pe Valea Prahovei. Rutele recomandate de poliţişti

Trafic aglomerat pe Valea Prahovei. Se circulă în coloană, la urcare spre staţiuni

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că, la acestă oră, pe DN1 Bucureşti – Braşov, traficul rutier s-a intensificat către zona montană.

Astfel, se circulă în coloană de la kilometrul 103 până la kilometrul 108, pe sensul către Braşov al DN1, în zona oraşului Comarnic, judeţul Prahova.

De asemenea, se circulă în condiţii de aglomeraţie şi între kilometrii 128 – 131, între localităţile Poiana Ţapului şi Buşteni. Coloană în mişcare este şi pe Centura de Vest a oraşului Ploieşti, între kilometrii 55 (localitatea Brazi) şi 54 (localitatea Strejnicu)

Poliţiştii recomandă şoferilor să respecte indicaţiile, să adapteze viteza, să nu depăşească şi să manifeste respect pentru ceilalţi participanţi la trafic.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici