Sebastian Lăzăroiu, noul ministru al Muncii. Fostul consilier prezidenţial a depus jurământul la Palatul Cotroceni

Fostul consilier prezidenţial Sebastian Lăzăroiu a depus vineri la Palatul Cotroceni jurământul de învestitură în funcţia de ministru al Muncii, la eveniment fiind prezenţi prim-ministrul, preşedintele Camerei Deputaţilor şi reprezentanţi ai Guvernului.

1473 afișări
Imaginea articolului Sebastian Lăzăroiu, noul ministru al Muncii. Fostul consilier prezidenţial a depus jurământul la Palatul Cotroceni

Sebastian Lăzăroiu, noul ministru al Muncii. Fostul consilier prezidenţial a depus jurământul la Palatul Cotroceni (Imagine: Adrian Stoicoviciu/Mediafax Foto)

Lăzăroiu a citit jurământul în faţa şefului statului, după care a dat mâna cu acesta.

Şeful statului i-a urat succes acestuia în noua funcţie.

La eveniment au fost prezenţi premierul Emil Boc, preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, dar şi miniştri şi consilieri din cadrul Administraţiei Prezidenţiale.

Şeful statului a semnat, vineri, la propunea premierului, decretul de numire a lui Lăzăroiu în funcţia de ministru al Muncii.

Agenţia de presă MEDIAFAX a anunţat în premieră că Sebastian Lăzăroiu este cel mai recent nume luat în calcul pentru acest portofoliu, după întâlnirea de vineri dimineaţă dintre premierul Emil Boc şi preşedintele Traian Băsescu.

Surse din PDL declarau dimineaţă că premierul Emil Boc a mers la Cotroceni cu propunerea ca Sulfina Barbu să preia portofoliul Muncii, liderii PDL aşteptând la acel moment concluzia întâlnirii prim-ministrului cu preşedintele Traian Băsescu, precum şi anunţul oficial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici