Şeful Direcţiei de Investigaţii Criminale din IGPR, numit la conducerea Poliţiei Capitalei

Şeful Direcţiei de Investigaţii Criminale din Poliţia Română, chestorul Vasile Viorel, a fost învestit, joi, la conducerea Poliţiei Capitalei, în locul lui Lucian Guran, numit pentru şase luni ca adjunct al şefului Departamentului Ordine şi Siguranţă Publică din Ministerul de Interne.

144 afișări

Lucian Florin Guran a fost împuternicit, începând din 25 martie, prin ordin al ministrului Internelor, în funcţia de adjunct al şefului Departamentului Ordine şi Siguranţă Publică din Ministerul Administaţiei şi Internelor, în locul lui Ioan Nicolae Căbulea, numit la conducerea IPJ Alba.

Chestorul principal de poliţie Lucian Guran a fost numit şef al Poliţiei Capitalei în 15 decembrie 2009, funcţie pe care a ocupat-o după ce, din 12 februarie 2004, a fost adjunct al şefului instituţiei. Anterior, Lucian Guran a fost şeful Serviciului Omoruri (2000 - 2004), iar din 1985 a îndeplinit funcţii de execuţie pe linie de judiciar în cadrul Poliţiei Capitalei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici