Şeful Termoenergetica, reacţie după ce două maşini au căzut într-o groapă, în Capitală

Alexandru Burghiu, şeful Termoenergetica (societate care preia activitatea RADET) a declarat, pentru MEDIAFAX, că doi indivizi, care au ieşit iniţial dintr-un bar, ar fi aruncat cele 9 semnalizatoare în groapa în care au căzut duminică seară cele două maşini.

1872 afișări
Imaginea articolului Şeful Termoenergetica, reacţie după ce două maşini au căzut într-o groapă, în Capitală

Şeful Termoenergetica: Indicatoarele care semnalizau lucrarea RADET au fost aruncate în groapă

„Am ajuns în jur de ora 23 acolo, iar soţia primului şofer care a căzut în groapă, cât şi poliţia, mi-au relatat că nu cu mult timp înainte, două persoane ar fi ieşit din barul de lângă, într-o stare euforică, şi s-au luat la trântă cu tot ce înseamnă semnalizare şi le-au aruncat pe toate în groapă, după care a venit acel om şi a căzut în groapă”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Alexandru Burghiu, director al companiei Termoenergetica (societate care va prelua activitatea RADET).

Burghiu mai spune că din groapă au fost scoase 9 indicatoare.

„Am scos vreo 9 indicatoare din groapă, şi de-o parte şi de alta a şantierului. Dacă ar fi dat cu maşina în primele, cele din celalalt capăt ar fi stat neatinse. Şantierul acela este de 12 zile şi nu a fost niciun incident acolo”, a mai declarat Burghiu.

Martori de la faţa locului au relatat, pentru MEDIAFAX, că în cazul în care ar mai fi durat câteva minute până când primul bărbat a fost scos se putea întampla o tragedie, pentru că la scurt timp a căzut cealaltă maşină.

Potrivit lui Burghiu, groapa va fi astupată în aceste zile.

Duminică seara, două autovehicule care circulau pe Aleea Compozitorilor dinspre Bulevardul 1 Mai, în momentul în care au ajuns în dreptul imobilului cu nr. 13, au căzut într-un şanţ săpat în carosabil.

Şanţul săpat este parte a unei lucrări de termoficare a RADET. În urma accidentului, unul dintre şoferi a fost rănit.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cauzelor şi împrejurărilor evenimentului rutier, precum şi pentru stabilirea modului de semnalizare a lucrării.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
radet,
şantier,
lucrare

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici