FOTO | Două maşini au căzut într-o groapă, în Bucureşti. Un şofer a fost rănit

Două maşini care circulau pe Aleea Compozitorilor dinspre Bulevardul 1 Mai, din Capitală, au căzut, duminică seara, într-un şanţ săpat în carosabil, pentru o lucrare de termoficare a RADET. Unul dintre şoferi este rănit, potrivit Poliţiei Capitalei.

5310 afișări
Imaginea articolului FOTO | Două maşini au căzut într-o groapă, în Bucureşti. Un şofer a fost rănit

FOTO | Două maşini au căzut într-o groapă, în Bucureşti. Un şofer a fost rănit

Poliţia Capitalei anunţă că, duminică seara, două autovehicule care circulau pe Aleea Compozitorilor dinspre Bd. 1 Mai, în momentul în care au ajuns în dreptul imobilului cu nr. 13, au căzut într-un şanţ săpat în carosabil.

Şanţul săpat este parte a unei lucrări de termoficare a RADET.

În urma accidentului, unul dintre şoferi a fost rănit.

Imagini de la accident au fost postate şi de ministrul Muncii, Violeta Alexandru, pe contul său de Facebook.

În fotografii se vede o maşină care este prăbuşită în întregime în groapă, pe partea dreaptă a direcţiei de mers, în timp ce o altă maşină este pe punctul de a se cădea şi ea, alături de cealaltă.

Imaginile au fost distribuite de mai mulţi utilizatori Facebook.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cauzelor şi împrejurărilor evenimentului rutier, precum şi pentru stabilirea modului de semnalizare a lucrării.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
radet,
şanţ,
radet

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici