Şeful unei firme de transport, soţia lui şi un şofer au fost reţinuţi la Iaşi pentru trafic de droguri

  • Potrivit DIICOT, procurorii din Iaşi au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpaţilor V.C.N., A.B.M. şi V.M. pentru trafic de droguri de mare risc şi introducere, fără drept, în ţară de droguri mare risc.
  • După două zile, procurorii şi poliţiştii din Iaşi i-au prins în flagrant pe V.C.N. şi pe soţiei acestuia, V.N., când încercau să vândă 1,025 kilograme de cocaină, în oraşul Iaşi.
  • De asemena, anchetatorii au făcut 5 percheziţii domiciliare ţi au ridicat 2.100 de lei, 42.800 de lire sterline, trei autoturisme şi autoutilitare folosite pentru transportul drogurilor.
2526 afișări
Imaginea articolului Şeful unei firme de transport, soţia lui şi un şofer au fost reţinuţi la Iaşi pentru trafic de droguri

Şeful unei firme de transport, soţia lui şi un şofer au fost reţinuţi la Iaşi pentru trafic de droguri

Administratorul unei firme de transport internaţional de persoane, soţia lui şi un şofer de la firmă au fost reţinuţi la Iaşi pentru trafic de droguri. Administratorul şi soţia lui au fost prinşi când încercau să vândă mai multe de 1 kilogram de cocaină. Înainte au vândut kilogramul cu 45.000 euro.

Potrivit DIICOT, procurorii din Iaşi au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpaţilor V.C.N., A.B.M. şi V.M. pentru trafic de droguri de mare risc şi introducere, fără drept, în ţară de droguri mare risc.

S-a stabilit că V.C.N., administrator al unei societăţi de transport internaţional persoane şi colete, care face curse pe ruta România – Scoţia, a introdus în ţară, prin intermediul societăţii, importante cantităţi de droguri de mare risc, pe care ulterior le-a vândut cu 45.000 euro/kilogram.

Din cercetări a reieşit că A.B.M., şofer la firmă, a preluat, în 2 martie, din Marea Britanie, un colet ce conţinea o cantitate importantă de cocaină, pe care l-a predat la V.C.N., imediat după ce acesta a revenit în România.

După două zile, procurorii şi poliţiştii din Iaşi i-au prins în flagrant pe V.C.N. şi pe soţiei acestuia, V.N., când încercau să vândă 1,025 kilograme de cocaină, în oraşul Iaşi.

De asemena, anchetatorii au făcut 5 percheziţii domiciliare ţi au ridicat 2.100 de lei, 42.800 de lire sterline, trei autoturisme şi autoutilitare folosite pentru transportul drogurilor.

Vineri, cei trei vor fi prezentaţi Tribunalului Iaşi cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici