Semimaratonul Internaţional Bucureşti: 27 de participanţi au avut nevoie de îngrijrii medicale

Un număr de 27 de participanţi la Semimaratonul Internaţional Bucureşti de duminică au avut nevoie de îngrijiri medicale, patru dintre ei fiind transportaţi la spital, a declarat, pentru MEDIAFAX, coordonatorul SMURD Bucureşti, dr. Bogdan Opriţa.

147 afișări
Imaginea articolului Semimaratonul Internaţional Bucureşti: 27 de participanţi au avut nevoie de îngrijrii medicale

Semimaratonul Internaţional Bucureşti: 27 de participanţi au avut nevoie de îngrijrii medicale (Imagine: Alexandru Hojda/ Mediafax Foto)

Potrivit lui Opriţa, cele patru persoane duse la spital au prezentat sindrom de suprasolicitare.

"Alte 23 de persoane asistate medical au suferit entorse, contuzii şi escoraţii", a mai precizat coordonatorul SMURD Bucureşti.

La Semimaratonul Internaţional Bucureşti au luat startul aproximativ 8.000 de participanţi.

Ministrul Tineretului şi Sportului, Gabriela Szabo, nu a participat la acest eveniment, după ce tatăl său a decedat sâmbătă seară într-o clinică din Bucureşti. La eveniment ar fi trebuit să fie prezenţi şi alţi nouă membri ai Guvernului, printre care şi vicepremierul Gabriel Oprea, dar aceştia nu au mai luat startul în cursa populară, în semn de solidaritate cu Szabo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici