Serviciul de Protecţie şi Pază împlineşte 33 de ani. Mesajul premierului Ciucă

Profesioniştii SPP au demonstrat că reprezintă garantul siguranţei, preciziei şi al fermităţii, spune premierul Nicolae Ciucă în mesajul adresat Serviciului de Protecţie şi Pază, care duminică împlineşte 33 de ani.

152 afișări
Imaginea articolului Serviciul de Protecţie şi Pază împlineşte 33 de ani. Mesajul premierului Ciucă

Serviciul de Protecţie şi Pază împlineşte 33 de ani. Mesajul premierului Ciucă

Serviciul de Protecţie şi Pază împlineşte astăzi 33 de ani de la înfiinţare, „timp în care profesioniştii din această structură şi-au îndeplinit cu deplină responsabilitate misiunile încredinţate, contribuind la credibilitatea şi siguranţa României”.

„Complexitatea activităţilor desfăşurate de personalul SPP implică pregătire asiduă şi provocări în continuă schimbare, cărora această structură de elită le-a făcut faţă cu brio de fiecare dată, inclusiv pentru siguranţa oaspeţilor oficiali ai statului român. Fiecare misiune îndeplinită cu succes de angajaţii Serviciului de Protecţie şi Pază conturează şi mai mult imaginea României ca partener de încredere în plan extern şi ca spaţiu de stabilitate şi securitate”, arată prim-ministrul.

Potrivit lui Ciucă, profesioniştii SPP au demonstrat, prin misiunile îndeplinite ireproşabil, că reprezintă garantul siguranţei, preciziei şi al fermităţii: „Îi felicit pentru buna reputaţie pe care o aduc României prin modul exemplar de acţiune. La mulţi ani şi succes în misiunile viitoare!”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici