Sfârşit de weekend: Coloane de maşini pe DN1, între Bucureşti şi Braşov. Aglomeraţie este şi între Constanţa şi Mangalia

Coloane de maşini s-au format duminică, la prânz, pe DN1, între Bucureşti şi Braşov. De asemenea, aglomeraţie este şi pe litoral, pe şoseaua care leagă oraşele Constanţa şi Mangalia.

1067 afișări
Imaginea articolului Sfârşit de weekend: Coloane de maşini pe DN1, între Bucureşti şi Braşov. Aglomeraţie este şi între Constanţa şi Mangalia

Sfârşit de weekend: Coloane de maşini pe DN1, între Bucureşti şi Braşov. Aglomeraţie este şi între Constanţa şi Mangalia


Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că duminică, la prânz, este aglomeraţie pe sensul către Capitală al DN1 Braşov-Bucureşti, formându-se coloană în mişcare de la limita cu judeţul Braşov (staţiunea Predeal), până la ieşire din staţiunea Buşteni, între kilometrii 137 şi 128.

De asemenea, trafic intens este şi în localitatea Comarnic, pe sensul de urcare către zona montană, fiind formată coloană în mişcare între kilometrii 103 şi 107.

Pe Centura de Vest a municipiului Ploieşti este trafic intens în ambele direcţii, fără coloane formate.

Întrucât valorile de trafic sunt în creştere pe sensul către Capitală al DN 1 Braşov - Ploieşti – Bucureşti, poliţiştii le recomandă şoferilor următoarele rute alternative: DN 1A Braşov – Cheia – Ploieşti – Bucureşti, DN 73 Râşnov – Câmpulung – Piteşti – Bucureşti, DN 73 Râşnov – Câmpulung – DN 72A – Târgovişte – Bucureşti şi DN 71 Sinaia – Târgovişte – Bucureşti.

Poliţiştii acţionează pentru fluidizarea traficului pe raza tuturor staţiunilor montane de pe Valea Prahovei.

Duminică, la prânz, pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa sunt înregistrate valori normale de trafic, fără coloane în formare. Totuşi, pe DN 39 Constanţa – Mangalia se circulă în coloană pe raza staţiunilor Eforie Sud, Eforie Nord şi Agigea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici