Şicanare în trafic în Braşov. Un şofer a ameninţat cu o armă falsă

Un şofer a scos pe geamul maşinii o armă falsă în urma unei şicanări în trafic care a avut loc vineri pe drumul dintre Braşov şi Bran.

768 afișări
Imaginea articolului Şicanare în trafic în Braşov. Un şofer a ameninţat cu o armă falsă

Sursa foto: Mediafaxfoto

Potrivit IPJ Braşov, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel la 112 cu privire la faptul că pe tronsonul de drum cuprins între municipiul Braşov şi staţiunea Bran ar fi avut loc o şicanare în trafic între două maşini, iar unul dintre cei doi şoferi ar fi scos pe geamul autovehiculului, un obiect, ce ar fi prezentat caracteristicile unei arme.

Poliţiştii au instituit filtre în vederea depistării persoanei în cauză.

Acesta a fost identificată. Este vorba de un bărbat în vârstă de 42 ani din oraşul Zărneşti, judeţul Braşov, asupra căruia a fost găsită o replică de armă de tip airsoft.

În urma incidentului nu au rezultat victime şi nici pagube materiale.

Persoanele implicate au fost duse la poliţie pentru audieri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici