Silaghi: Preţul deszăpezirii a scăzut cu 30%. Ponta se întreabă dacă nu e doar un efect media

Ministrul Transporturilor l-a informat pe premierul Ponta că preţul din contractele de deszăpezire a fost redus cu 30%, inclusiv prin plata a doar opt ore de staţionare a utilajelor faţă de 24 ore până în prezent, premierul întrebând însă dacă reducerea nu este doar un efect al articolelor de presă.

472 afișări
Imaginea articolului Silaghi: Preţul deszăpezirii a scăzut cu 30%. Ponta se întreabă dacă nu e doar un efect media

Silaghi: Preţul deszăpezirii a scăzut cu 30%. Ponta se întreabă dacă nu e doar un efect media (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Situaţia contractelor de deszăpezire valabile pentru perioada de iarnă 2012-2013 a fost discutată în videoconferinţa Guvernului cu autorităţile locale, ministrul de resort, Ovidiu Silaghi, spunând că nu mai plăteşte pentru 24 de ore de staţionare a utilajelor de deszăpezire, ci doar pentru 8 ore.

Premierul Victor Ponta a apreciat că preţurile pentru deszăpezire ar putea fi reduse în continuare, dacă scăderea reprezintă doar un efect al articolelor de presă.

"Asta cu preţurile, înţeleg, aşa, că de la prima strigare cu 30%, deci cu 30% mai puţin decât anul trecut, dar părerea mea este că poate le mai discutaţi. Am înţeles că sunteţi mulţumiţi că aţi redus ce făceau ăia dinainte, dar eu nu sunt mulţumit, tot cred că suntem mai sus decât ar trebui să fie. Dacă s-au redus 30% din costuri numai aşa, că a scris în presă şi am făcut puţină presiune, înseamnă că mai este loc", a spus Ponta.

El i-a cerut ministrului să îi explice cum a fost efectuată reducerea şi să informeze şi presa în această privinţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici