Sindicalist din Educaţie: Nu avem nimic concret pentru a spune oamenilor. Greva continuă

Liderii sindicatelor din Educaţiei au avut, marţi, consultări la Guvern. „Astăzi nu avem nimic concret pentru a spune oamenilor, motiv pentru care greva continuă”, spune Simion Hăncescu, liderul FSLI. Premierul şi mai mulţi miniştri au fost invitaţi la şedinţa sindicaliştilor de miercuri.

2276 afișări
Imaginea articolului Sindicalist din Educaţie: Nu avem nimic concret pentru a spune oamenilor. Greva continuă

„I-am invitat mâine (miercuri - n.r.) la o şedinţă pe care o avem cu liderii din ţară. Poate mâine vin cu o surpriză, dar astăzi nu avem nimic concret pentru a spune oamenilor, motiv pentru care greva continuă”, afirmă preşedintele Federaţiei Sindicatelor Libere din Învăţământ (FSLI), Simion Hăncescu.

Şedinţa va fi la sediul FSLI, unde se întâlnesc liderii celor trei organizaţii sindicale.

„Invitaţia este pentru premier, Marcel Ciolacu, ministrul Finanţelor, ministrul Muncii”, a adăugat Hăncescu.

La rândul său, Marius Nistor, liderul Federaţiei Sindicatelor din Educaţie, precizează că marţi „a fost doar o discuţie informală şi faptul că vor căuta soluţii”.

Miercuri este a treia zi de grevă generală în şcoli, după ce sindicatele din educaţie au cerut „o soluţie credibilă” asupra revendicărilor salariale.

Sunt în grevă peste 150.000 de cadre didactice şi peste 70.000 de angajaţi din categoria personalului didactic auxiliar şi nedidactic.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici