Sindicatele din Educaţie: Greva continuă, mâine vom comunica Guvernului poziţia noastră

Greva generală din Educaţie continuă, au anunţat miercuri seara după negocierile cu reprezentanţi ai Guvernului, liderii sindicatelor din învăţământ.

306 afișări
Imaginea articolului Sindicatele din Educaţie: Greva continuă, mâine vom comunica Guvernului poziţia noastră

Sindicatele din Educaţie: Greva continuă, mâine vom comunica Guvernului poziţia noastră

„Noi deja am primit semnale de la colegi din ţară, informaţia circulă, mesajele sunt clare: greva generală continuă, dar oficial, pentru că trebuie absolut toţi membrii să fie consultaţi, mâine până la ora 12.00 vom comunica Guvernului care e poziţia noastră”, a declarat Simion Hăncescu, liderul FSLI.

Potrivit sindicaliştilor, oferta făcută de Guvern va ajunge la toţi sindicaliştii miercuri seara, iar până joi aceştia vor răspunde dacă sunt de acord cu aceasta.

Guvernul a oferit miercuri seara, în cadrul discuţiilor cu sindicaliştii din Educaţie, aflaţi în grevă, carduri în valoare de 2.500 de lei, sumă acordată în două tranşe.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
grevă,
educaţie,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici