Şir de nereguli într-un local din sectorul 5: brăţări de acces vândute la negru, droguri, un urmărit internaţional

  • Un şir întreg de nereguli a ieşit la iveală în urma unui control făcut duminică într-un local din sectorul 5.
  • Brăţările de acces şi alcoolul se vindeau la negru, 9 persoane aveau droguri.
  • În local a fost găsit şi un urmărit naţional şi internaţional.
3168 afișări
Imaginea articolului Şir de nereguli într-un local din sectorul 5: brăţări de acces vândute la negru, droguri, un urmărit internaţional

Poliţiştii din Bucureşti, reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi inspectori din Direcţia Generală de Poliţie Locală – Sector 5, dar şi comisari din cadrul OPC Sector 5 au făcut, duminică, un control la un local din Sectorul 5 al Capitalei, unde se desfăşoară diferite evenimente.

La momentul controlului comun, în locaţie se desfăşura un eveniment, fiind identificate şi legitimate aproximativ 50 de persoane.

Accesul la eveniment se realiza pe baza vânzării unor brăţări de acces, acestea nefiind fiscalizate, ocazie cu care s-au confiscat 2.580 de lei şi 20 de euro, sume de bani care ar fi provenit din comercializarea brăţărilor de acces. Cercetările se fac pentru evaziune fiscală.

Totodată, în casieria unităţii a fost identificată suma de 684 de lei, care nu a putut fi justificată, sumă care ar fi provenit din vânzarea băuturilor, context în care societatea comercială a fost sancţionată contravenţional cu 10.000 de lei.

În urma verificărilor efectuate, comisarii OPC Sector 5 au aplicat 3 sancţiuni contravenţionale în cuantum de 10.000 de lei, iar poliţiştii locali au aplicat o sancţiune în valoare de 5.000 de lei, urmând a fi efectuate şi verificări suplimentare pe linia respectării prevederilor legale de către inspectori din cadrul ISU B-IF.

De asemenea, în timpul acţiunii au fost depistate 9 persoane care aveau asupra lor mai multe substanţe, susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Persoanele în cauză au fost conduse la sediul Secţiei 18 Poliţie în vederea lămuririi situaţiei de fapt, cercetările urmând a fi continuate de către Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti.

În cadrul acţiunii a fost identificată şi o persoană care figura ca fiind urmărită naţional şi internaţional, verificările urmând a fi continuate de Secţia 19 pentru lămurirea situaţiei de fapt şi dispunerea măsurilor legale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici