Sistemul de semaforizare inteligentă din Bucureşti ar putea fi extins. Primăria Capitalei a început demersurile

Primăria vrea să extindă sistemul de semaforizare inteligentă din Bucureşti în 225 de intersecţii şi să construiască un centru modern de management al traficului.

421 afișări
Imaginea articolului Sistemul de semaforizare inteligentă din Bucureşti ar putea fi extins. Primăria Capitalei a început demersurile

Primăria Capitalei anunţă că a lansat în consultare publică caietul de sarcini aferent continuării proiectului „Modernizarea şi extinderea Sistemului de semaforizare inteligentă -Managementul Traficului Bucureşti-Ilfov – (BTMS).

Prin această investiţie, sistemul va fi extins în peste 200 de intersecţii din oraş.

„Prin această investiţie, Municipalitatea îşi propune să integreze în BTMS 225 de intersecţii noi, să upgradeze tehnologic cele 260 de intersecţii deja integrate şi să realizeze un Centru integrat modern de management al traficului. Astfel, la finalul proiectului, vom avea 544 de intersecţii semaforizate moderne, integrate în sistemul de management al traficului, după ce vara aceasta se vor finaliza lucrările la alte 59 de intersecţii semaforizate”, anunţă reprezentanţii Primăriei.

Proiectul va fi realizat atât prin atragerea de finanţări externe, cât şi prin intermediul fondurilor de la bugetul local, anunţă edilii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici