Situaţia angajaţilor de la uzina din Reşiţa a TMK Artrom, înaintată pe masa Executivului

Liderul PSD cere Consiliului inter-instituţional să rezolve situaţia angajaţilor uzinei din Reşiţa a TMK Artrom, care se confruntă „cu probleme severe generate de modul eronat în care anumite autorităţi ale statului interpretează aplicarea sancţiunilor împotriva oligarhilor ruşi”.

476 afișări
Imaginea articolului Situaţia angajaţilor de la uzina din Reşiţa a TMK Artrom, înaintată pe masa Executivului

Situaţia angajaţilor de la uzina din Reşiţa a TMK Artrom, înaintată pe masa Executivului

„PSD susţine sancţiunile împotriva Federaţiei Ruse, dar nu vom fi vreodată de acord cu măsuri care afectează angajaţii români, locurilor de muncă şi, în general, economia naţională. După situaţia de la fabrica din Slatina, a venit rândul uzinei din Reşiţa a TMK Artrom să se confrunte cu probleme severe generate de modul eronat în care anumite autorităţi ale statului interpretează aplicarea sancţiunilor împotriva oligarhilor ruşi. Solicit din nou Consiliului inter-instituţional responsabil cu aplicarea acestor măsuri să înţeleagă că activitatea companiilor de care depinde viaţa a mii de familii de români trebuie să continue, oamenii să-şi primească salariile, iar familiile acestor angajaţi să nu sufere”, scrie pe Facebook Marcel Ciolacu.

El menţionează că scopul sancţiunilor este ca banii produşi în România să nu ajungă în Federaţia Rusă, „nu să laşi fără loc de muncă mii de români”

„Este inadmisibil să permiţi companiilor plăţi pentru contractele vechi, dar să nu-şi poată vinde marfa produsă în ultima lună! Sper că Guvernul va găsi din nou răbdarea şi determinarea să se inspire din soluţiile europene astfel încât aplicarea sancţiunilor să aibă cât mai puţine consecinţe negative asupra salariaţilor şi economiei naţionale. Aceasta este singurul mod logic în care România trebuie să reacţioneze”, conchide liderul PSD.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici