Situaţia traficului pe şoselele din România 18 mai. Circulaţia este îngreunată de câteva lucrări

  • Se circulă fără probleme pe principalele şosele din România.
  • Marţi dimineaţa, nu sunt accidente şi fenomene meteorologice periculoase.
  • Totuşi traficul este îngreunat de câteva lucrări.
86 afișări
Imaginea articolului Situaţia traficului pe şoselele din România 18 mai. Circulaţia este îngreunată de câteva lucrări

Situaţia traficului pe şoselele din România 18 mai. Circulaţia este îngreunată de câteva lucrări

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia întreruptă din cauza vreunui eveniment rutier.

Pe principalele artere rutiere, respectiv pe autostrăzile A1 Bucureşti - Piteşti, A2 Bucureşti - Constanţa, A3 Bucureşti - Ploieşti, DN 1 Bucureşti - Braşov, se circulă în condiţiile unui carosabil paţial umed, cu vizibilitate bună şi valori de trafic normale.

Marţi, în funcţie de condiţiile meteorologice, pe DN 7 Sibiu – Râmnicu Vâlcea, circulaţia se va întrerupe în reprize de 20 de minute, în intervalul orar 07.00 – 14.00, pe raza localităţii Câineni, judeţul Vâlcea, între kilometrii 229 - 230, pentru efectuarea unor lucrări.

Până la finalul lunii, se desfăşoară lucrări de reparaţii a părţii carosabile şi pe Autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, pe tronsonul kilometric 64 (localitatea Lehliu Gară, judeţul Călăraşi) – 71 (Dor Mărunt, judeţul Călăraşi), traficul rutier fiind restricţionat pe sensul către Capitală şi deviat pe sensul către litoral, unde se circulă pe câte o bandă.

Pe Podul Cernavodă, între kilometrii 156 şi 160, se efectuează lucrări de reparaţii, circulaţia fiind restricţionată pe calea 2 (sensul către Bucureşti), traficul fiind deviat pe calea 1, unde se circulă pe câte o bandă, în ambele sensuri.

A fost instituită restricţie de circulaţie şi la kilometrul 14, în zona localităţii Cernica, judeţul Ilfov, pentru reparaţii la rosturile de dilataţie, unde este oprită circulaţia pe banda de urgenţa şi pe prima bandă, pe ambele sensuri.

În contextul avertizării meteorologice, care vizează intensificări ale vântului şi precipitaţii, poliţiştii le recomandă şoferilor să reducă viteza, să mărească distanţa între maşini şi să nu oprească în dreptul copacilor de pe marginea drumurilor, pe care vântul puternic îi poate rupe.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici