Situaţie fără precedent la un spital de urgenţă. A murit o angajată care avea COVID-19

  • O angajată a Spitalului Judeţean de Urgenţă Miercurea Ciuc, bolnavă de COVID, a murit.
  • „Este fără precedent că, în acest sfârşit de săptămână, am avut 9 decese în rândul pacienţilor cu Covid-19”, spun reprezentanţii spitalului.
6722 afișări
Imaginea articolului Situaţie fără precedent la un spital de urgenţă. A murit o angajată care avea COVID-19

Conform reprezentanţilor Spitalului Judeţean de Urgenţă Miercurea Ciuc, de la începutul pandemiei nu au fost niciodată atât de mulţi pacienţi cu Covid-19 şi nici atât de mulţi în stare gravă.

Luni, pe secţiile spitalului sunt internaţi 139 pacienţi confirmaţi şi dintre ei 106 au nevoie de oxigen.

„Secţia ATI-Covid este plină, avem acolo 10 pacienţi, dintre ei 4 bolnavi sunt intubaţi. Pe secţii mai avem 28 pacienţi în stare critică şi alţi 48 cu forme severe ale bolii. 89 la sută din pacienţii cu Covid-19 nu sunt vaccinaţi împotriva SARS-CoV-2. Este fără precedent că, în acest sfârşit de săptămână, am avut 9 decese în rândul pacienţilor cu Covid-19. Între ele avem şi prima colegă pe care o pierdem în această luptă: ne luăm rămas bun de la registratorul medical Dolha Hajnalka”, declară reprezentanţii spitalului.

Conform unor surse medicale, angajata nu era vaccinată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici