Video Şofer care furat o maşină dintr-un mall, oprit de poliţişti cu focuri de armă pe DN1

Un bărbat care a furat o maşină dintr-un mall din Bucureşti a fost prins, duminică, pe DN1, după ce poliţiştii au tras focuri de armă în pneurile autoturismului urmărit. Şoferul a fost extras pe geamul maşinii, după ce acesta a fost spart.

789 afișări

„La data de 24 septembrie a.c., în jurul orei 9:50, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat de către Poliţia Capitalei cu privire la faptul că o persoană bănuită de comiterea unei infracţiuni, în zona unui mall din Bucureşti, se deplasează către judeţul Prahova, pe DN1, cu un autoturism fără plăcuţe cu numere de înmatriculare. Acţionând cu operativitate, poliţiştii Serviciului Rutier Ilfov au observat autoturismul semnalat în zona localităţii Ciolpani şi întrucât conducătorul auto a refuzat să oprească la semnalele regulamentare ale poliţiştilor, continuându-şi deplasarea către judeţul Prahova, poliţiştii Ilfoveni au procedat la urmărirea autovehiculului, folosind semnalele acustice şi luminoase din dotarea autospecialei de poliţie”, anunţă IPJ Ilfov.

În timpul urmăririi, în contextul în care şoferul refuza să oprească, poliţiştii au utilizat armamentul din dotare, executând focuri de armă în plan vertical şi ulterior asupra pneurilor autoturismului urmărit.

„La un moment dat, presupusul autor a întors autoturismul pe direcţia Bucureşti, poliţiştii reuşind să-l intercepteze şi să-l oprească, în zona kilometrului 34. În continuare, poliţiştii au procedat la spargerea unui geam lateral, pentru a îl extrage din autovehicul pe bărbatul respectiv, împrejurare în care cioburile au produs leziuni minore, atât persoanei în cauză, cât şi unuia dintre poliţişti. În urma verificărilor privind prezenţa în organism a alcoolului ori a substanţelor psihoactive, rezultatele au fost negative. Bărbatul respectiv a fost preluat de către poliţiştii Capitalei, pentru continuarea cercetărilor în cauză”, se arată în finalul comunicatului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici