Şofer din Timişoara, prins conducând cu 207 kilometri pe oră, pe DN69 - VIDEO

Un şofer din Timişoara a fost prins conducând pe DN69 cu 207 kilometri pe oră, poliţiştii reţinându-i permisul de conducere pentru 90 de zile, informează Poliţia Română.

272 afișări
Imaginea articolului Şofer din Timişoara, prins conducând cu 207 kilometri pe oră, pe DN69 - VIDEO

Şofer din Timişoara, prins conducând cu 207 kilometri pe oră, pe DN69

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Timiş l-au prins, luni, pe Ştefan T., de 35 de ani, din Timişoara, conducând cu 207 kilometri pe oră.

Viteza a fost înregistrată de radar, între localităţile Timişoara şi Orţişoara.

Poliţiştii i-au adus la cunoştinţă şoferului că a depăşit viteza regulamentară cu 107 km/h, motiv pentru care a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 603 de lei şi i-a fost reţinut permisul de conducere pentru 90 de zile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici